Rijlessen

De rijlessen worden volledig op jouw behoefte afgestemd. Dit betekent dat er zoveel mogelijk les wordt gereden op jou aangegeven tijden. Wel is het belangrijk dat je op diverse tijden gaat rijden. Hiermee leer je rijden onder drukke en minder drukke omstandigheden.

De rijles duurt 60 minuten!

Belangrijk is dat je ook de volledige tijd rijdt. Dit betekent dat de les niet wordt onderbroken door koffiedrinken, tanken etcetera. Overigens zal ik wel een les uitleg te geven over het tanken.

De rijlessen worden modulair gegeven. Dit betekent dat wat je de ene les leert weer in de nieuwe les gaat toepassen. Zo bouw je langzamerhand op.

We starten altijd met een proefles. Belangrijk in deze les is om kennis te maken met de instructeur en zijn lesmethode. Aan het einde van deze les bepaal jij of je door wilt gaan. De proefles kost € 50,00. Echter, wanneer jij besluit om verder te gaan met lessen, dan is de proefles gratis!

Daarnaast vind ik het belangrijk dat, naast dat je natuurlijk het autorijden leert, we het gezellig hebben in de auto. Ervaring leert dat lessen in een ontspannen sfeer het meeste resultaat oplevert.

Wanneer mag je beginnen met rijlessen:

  • Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen
  • Vanaf 16,5 jaar mag je rijles nemen
  • Vanaf je 17e jaar mag je voor het eerst praktijkexamen doen